Ajută un copil abandonat și vulnerabil să poată avea îmbrăcămintea, încălțămintea și rechizitele necesare pentru a începe școala cu încredere, speranță și cu zâmbetul pe buze!

Campania Ghiozdanul lui Mihai

Ajută un copil dezavantajat să meargă la școală!

 

Educația a fost și este o prioritate pentru programele organizației noastre. De aceea, în fiecare an ne dorim să venim în sprijinul copiilor și tinerilor dezavantajați pentru a începe școala echipați. Oferind unui copil abandonat și vulnerabil lucrurile de care are nevoie pentru a începe școala, îi dăruim încredere și speranță și îl încurajăm să își atingă potențialul maxim.

De peste 20 de ani, Fundația Poarta Bucuriei susține copii și tineri din medii defavorizate prin programe educaționale și de mentorare, precum și prin sprijin material în vederea pregătirii copiilor pentru școală. Iată cum am susținut în mod practic copiii și tinerii din medii dezavantajate din județul Bihor în fiecare toamnă până în prezent: peste 5.400 de copii au fost sprijiniți cu îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite pentru a merge la școală.

Toamna faptele bune cad bine

Vino alături de noi și susține proiectul Ghiozdanul lui Mihai!

 Prin proiectul Ghiozdanul lui Mihai, vei sprijini 200 de copii din medii defavorizate ca să meargă la școală echipați cu îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite și un ghiozdan. Proiectul se va desfășura în 3 locații diferite: Oradea, Tinca și Săbolciu, în perioada august –  octombrie 2020.

 Iată ce va conține Ghiozdanul lui Mihai:

  • Set de rechizite (penar, set de creioane colorate, set de carioci, acuarele, foarfecă, ascuțitoare, riglă, echer, lipici stick, radieră, corector)
  • Mapa elevului (caiete de matematică, caiete tip 1/tip 2/dictando, bloc de desen)
  • Echipament (îmbrăcăminte și încălțăminte)
  • O umbrelă
  • Un ghiozdan

Costul pentru Ghiozdanul lui Mihai/copil – 390 lei

Valoare totală proiect – 78.000 lei

Your Donation
Date personale
Plata
Alege metoda de plată
Donația ta: 0