Partenerii Fundației Poarta Bucuriei

Mulțumim partenerilor și colaboratorilor noștri pentru susținerea programelor Fundației Poarta Bucuriei.  Cu ajutorul vostru reușim să aducem bucurie și speranță în viața copiilor, tinerilor și a familiilor dezavantajate din România.

AU DĂRUIT ALĂTURI DE NOI:

Farmec este cel mai mare producător român de cosmetice, cu o tradiție de peste 130 de ani, punând bazele industriei cosmetice moderne din România.

Marvicon este partenerul dumneavoastră de încredere pentru transport marfă intern și internațional.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi.

REINERT KUNSTSTOFFTECHNIK SRL

We are your plastic specialist.

There’s a better way to design. Discover the all-in-one visual production platform. We are a team of creative minds and open hearts, passionate about technology, great design and offering the best customer experience.

Master Adventure este cea mai veche entitate ce prestează servicii de outdoor adventure din zona defileului Crișului Repede, având ca principal obiectiv satisfacția deplină și siguranța atât pe apă cât și pe munte.

ASCON TIMIȘOARA

Societate de expertiză contabilă.

Companie din Oradea care oferă servicii de webdesign și promovare online.