PE DRUM…

PE DRUM…

Aș dori și pe această cale să vă provoc la o discuție despre Sărbătoarea Învierii și nu numai. Texul din Evanghelia după Luca ne redă întâlnirea Domnului Isus cu cei doi ucenici a căror nume nu îl cunoaștem.

citește mai mult
În sprijinul comunității

În sprijinul comunității

În fiecare lună, peste 40 de familii nevoiașe din comunitate sunt sprijinite cu alimente de bază dar și produse de igienă necesare pentru viața de zi cu zi. Acest lucru este posibil datorită echipei care se implică în cumpărarea de alimente, sortarea lor, împachetare și transport către beneficiarii fundației.

citește mai mult
Provocările Asistentului Social

Provocările Asistentului Social

Asistentul social în comunitate are un rol deosebit de important în susținerea grupurilor vulnerabile. De cele mai multe ori aceste grupuri sau comunități privesc la asistenții sociali ca la niște “salvatori” care îi ajută să treacă peste diferite obstacole în întâmpinarea nevoilor de bază.

citește mai mult
Compasiunea

Compasiunea

„Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!” Matei 5:7Din experiența mea, am descoperit că mila sau compasiunea nu este doar o virtute creștină prin excelență. Compasiunea este totodată o caracteristică umană puternică. Chiar și în lumea animalelor se...

citește mai mult