Modalități de donație

Prin una din următoarele posibilități de donație și implicare, ne poți ajuta să aducem bucurie deplină și speranță copiilor abandonați din România.

IMPLICĂ-TE DIRECT

Donează astăzi

Fiecare donație contează, făcând posibil ca mai mulți copii să se dezvolte armonios și să descopere o bucurie deplină.

Donează lunar

Alătură-te sutelor de sponsori ai Fundației Poarta Bucuriei printr-o donație lunară care să arate implicarea ta practică și să ajute la vindecarea durerii din inima acestor copii dezavantajați din România!

Sponsorizează un copil

Ajută copiii să se vindece, să se dezvolte armonios și să descopere o bucurie deplină, sponsorizând astăzi un copil.

SUSȚINE PROIECTELE FUNDAȚIEI

Tabăra de vară pentru copii dezavantajați

Dăruiește unui copil sau adolescent dezavantajat o săptămână într-o tabără de vară unde va putea să se bucure de frumusețea naturii, să învețe despre sine și să lege relații de prietenie durabile!

Proiectul Bucuria Crăciunului

Adu BUCURIA Crăciunului unor copii uitați care tânjesc după o familie, un cămin și chiar o masă caldă!

Programul Succes pentru viață

Ajută un tânăr dintr-un centru de plasament sau din sistemul de plasament familial care a împlinit vârsta de 18 ani să aibă o tranziție reușită spre o viață de adult responsabil.

Centrul de Conferințe Poarta Bucuriei

Fii partenerul Fundației Poarta Bucuriei pentru a ajuta la cumpărarea unei proprietăți în Munții Apuseni în vederea construirii Centrului de Conferințe Poarta Bucuriei (CCPB), unde se vor desfășura tabere de vară și conferințe tematice pentru diverse grupuri din comunitatea locală și pentru beneficiarii programelor desfășurate de fundație.

PARTENERIATE

Parteneriate cu companii

Direcționează 20% din impozitul pe profit/venit către programele derulate de Fundația Poarta Bucuriei, în baza unui contract de sponsorizare.

Redirectioneaza 3,5 %

Contribuția ta vine în ajutorul copiilor și tinerilor dezavantajați care au nevoie de vindecare și speranță. În fiecare an ai ocazia să susții activitățile fundației prin completarea formularului 230.

Fii voluntar

Poți susține în mod practic echipa Fundației Poarta Bucuriei, dăruind din timpul tău sau folosind competența ta în diverse domenii pentru a ajuta echipa să ofere servicii de calitate în sprijinul copiilor abandonați din România.