Fii partenerul Fundației Poarta Bucuriei pentru a ajuta la cumpărarea unei proprietăți în Munții Apuseni în vederea construirii Centrului de Conferințe Poarta Bucuriei (CCPB), unde se vor desfășura tabere de vară și conferințe tematice pentru diverse grupuri din comunitatea locală și pentru beneficiarii programelor desfășurate de fundație.

Centrul de Conferințe Poarta Bucuriei

Obiectivul nostru pentru următorii doi ani este acela de a strânge fonduri pentru a achiziționa o proprietate. Viziunea noastră este să construim Centrul de Conferințe Poarta Bucuriei (CCPB) într-o zonă din Munții Apuseni din România. În ultimii 25 de ani, am organizat tabere pentru copii dezavantajați în diverse locuri din țară pe care le-am închiriat în acest scop. Observăm în continuare că tabăra de vară are un impact impresionant asupra participanților. Activitățile derulate în mijlocul naturii ne oferă oportunități minunate pentru consiliere spirituală, instruire, mentorare și legarea unor relații sănătoase.

 

Odată ce vom avea fonduri disponibile, ne dorim să începem construcția Centrului de Conferințe Poarta Bucuriei, care va facilita organizarea unor tabere și conferințe pentru diverse grupuri din comunitate, dar și pentru copiii dezavantajați care fac parte din programul de mentorare de la centrul de plasament sau din plasament familial. Acest centru va putea fi utilizat ca locație de bază pentru activitățile de învățare, ucenicizare și proiectele practice derulate de fundație. Având o locație stabilă, vom putea reduce costurile administrative și vom putea să dezvoltăm un model de sustenabilitate pentru activitatea noastră, facilitând accesul la o parte din centru și altor grupuri sau comunități din țară care doresc să desfășoare aici diferite activități. Nu în ultimul rând, dorim să le oferim cazare în cadrul centrului echipelor de misiune care vin în țară și care, la rândul lor, vor putea să ne ajute în fiecare an la dezvoltarea și modernizarea centrului.

 

Deoarece în acest an sărbătorim 25 de ani de activitate misionară în România, dorim să plantăm o sămânță a viziunii pentru următorii 25 de ani. Dorința noastră este să lăsăm în urmă o moștenire a unei implicări sustenabile pentru persoanele care fac parte din echipa noastră în prezent și care vor face parte din echipa noastră în anii ce vor urma.

 

Scopul nostru pentru anul 2020 este să strângem 175.000 de dolari pentru a cumpăra 8 hectare de teren, care se află lângă Parcul Național Retezat și care poate fi folosit pentru drumeții, mersul cu bicicleta, canotaj, pescuit, călărit etc. După achiziționarea terenului, dorim să lucrăm cu diverse echipe de voluntari care să ne ajute la construirea centrului. Achiziționarea terenului este primul pas în împlinirea visului de a construi Centrul de Conferințe Poarta Bucuriei.

 

În ultimii 25 de ani, am investit în oameni prin activitățile noastre. În anul 2020, ne dorim să continuăm această activitate, dar în același timp ne dorim să investim și în locația atât de necesară activităților fundației. Te invităm să ni te alături, astfel încât să putem face acest vis o realitate!

Your Donation
Date personale
Plata
Alege metoda de plată
Donația ta: 0