Dăruiește unui copil sau adolescent dezavantajat o săptămână într-o tabără de vară unde va putea să se bucure de frumusețea naturii, să învețe despre sine și să lege relații de prietenie durabile! CITEȘTE MAI MULT

Tabăra de vară pentru copii dezavantajați

Noi credem că fiecare copil ar trebui să aibă parte de experiența unei tabere de neuitat, în special copiii care trăiesc în centre de plasament de stat sau în comunități sărace, deoarece în lunile de vară acești copii pot să se simtă izolați și să nu aibă parte de activități creative în aer liber. Tabăra noastră anuală pentru copii dezavantajați dăruiește copiilor și adolescenților care trăiesc în condiții dificile o săptămână petrecută într-un loc unde vor putea să se bucure de frumusețea naturii, să învețe despre sine și să lege relații de prietenie durabile!

 

Alăturându-te Fundației Poarta Bucuriei în această vară, poți să ne dai o mână de ajutor în a aduce vindecare și speranță în viața copiilor abandonați și dezavantajați din România. Împreună putem să ajutăm copiii să se vindece, să se dezvolte armonios și să descopere o bucurie deplină!

 

Darul tău de 200 de lei va oferi unui copil posibilitatea de a participa la tabăra noastră anuală de vară din luna iulie.

Your Donation
Date personale
Plata
Alege metoda de plată
Donația ta: 0