Tabăra de vară pentru copii dezavantajați

Noi credem că fiecare copil ar trebui să aibă parte de experiența unei tabere de neuitat, în special copiii care trăiesc în centre de plasament de stat sau în comunități sărace, deoarece în lunile de vară acești copii pot să se simtă izolați și să nu aibă parte de activități creative în aer liber. Tabăra noastră anuală pentru copii dezavantajați dăruiește copiilor și adolescenților care trăiesc în condiții dificile o săptămână petrecută într-un loc unde vor putea să se bucure de frumusețea naturii, să învețe despre sine și să lege relații de prietenie durabile!

Alăturându-te Fundației Poarta Bucuriei în această vară, poți să ne dai o mână de ajutor în a aduce vindecare și speranță în viața copiilor abandonați și dezavantajați din România. Împreună putem să ajutăm copiii să se vindece, să se dezvolte armonios și să descopere o bucurie deplină!

Fiecare tânăr are nevoie de o vară de poveste!

Vara aceasta organizăm 4 excursii de o zi pentru 20 de tineri dezavantajați.  Aceste ieșiri au un impact major în viața copiilor și tinerilor, deoarece timp de o zi, aceștia se desprind de mediul obișnuit și sunt duși în mijlocul naturii într-un mediu favorabil dezvoltării sociale, spirituale și emoționale.

În fiecare vară în ultimii 20 de ani, am reușit ca și echipă să aducem bucurie și speranță în viața acestor copii și tineri care nu se pot bucura de protecția zilnică a unui cămin stabil și fericit.

Și în acest an, ne dorim cu ajutorul colaboratorilor noștri și a familiilor care ne susțin să le aducem un zâmbet pe buze acestor copii, fiind alături de ei în excursii de o zi și o vară de poveste!

Ne-am bucura să vă implicați alături de noi în acest proiect într-un mod practic printr-o donație care va merge 100% în susținerea tinerilor pentru a le asigura integral excursiile de vară:

  • 2310 RON – cost total – Izvorul Minunilor
  • 1240 RON – cost total – Green Codru
  • 2500 RON – cost total – Master Adventure
  • 2500 RON – cost total – Via Ferrata

 

Pentru donații prin transfer bancar vă punem la dispoziție următoarele informații:

Banca Transilvania – Sucursala Oradea

IBAN  RO71BTRLRONCRT0395382601 – cont in LEI

BIC /SWIFT: BTRLRO22

IBAN  RO25BTRLUSDCRT0395382601 – cont in USD

IBAN  RO21BTRLEURCRT0395382601 – cont in Euro

 

Pentru sponsorizări ca persoană juridică vă rugăm să ne contactați direct la adresa info@fundatiapoartabucuriei.ro sau la telefon 40 (771) 093 074.

Pentru donații online vă rugăm completați formularul de mai jos cu câmpurile aferente.

 

Vă mulțumim pentru sprijin!

Darul tău de 200 de lei va oferi unui copil posibilitatea de a participa la tabăra noastră anuală de vară din luna iulie.

Tabăra de vară pentru copii orfani

Your Donation
Date personale
Plata
Alege metoda de plată
Donația ta: 0