Responsabilitate Financiară

Organizația Poarta Bucuriei tratează cu seriozitate încrederea pe care o acorzi viziunii noastre. Fără încrederea ta valoroasă, misiunea noastră de a aduce speranță și vindecare sutelor de copii dezavantajați și nevoiași, care sunt izolați în centrele de plasament din România și în cele mai sărace comunități, nu ar putea fi îndeplinită.

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita rapoarte financiare, te rugăm să ne contactezi la adresa: info@poartabucuriei.ro.

Suntem dedicați excelenței și integrității nu numai în lucrarea cu copiii și familiile, dar și în modul în care gestionăm donațiile care beneficiază de deducere de taxe oferite organizației noastre. Dorința noastră este să fim o organizație demnă de încrederea ta și din acest motiv ne străduim să fim transparenți și ireproșabili în fiecare aspect referitor la finanțele noastre. Mai jos sunt câteva motive pentru care poți avea încredere în noi:

  • În acest moment, 100% din donații sunt direcționate spre susținerea programelor și activităților care ajută copiii nevoiași și familiile lor. Ca organizație, înțelegem importanța acestor procente și tratăm cu seriozitate aceste cifre.
  • De peste 20 de ani, scopul nostru este să fim buni administratori ai resurselor care ne-au fost încredințate de către sponsorii și donatorii noștri dedicați.
  • Garantăm siguranța tuturor donațiilor care ne sunt trimise on-line. Asta înseamnă că toate informațiile legate de donațiile care ne sunt trimise on-line vor fi în siguranță.