Susținerea copiilor dezavantajați pentru a merge la școală a început încă din toamna anului 2015.

Timp de 5 ani de zile au fost sprjiniți cu peste 500 de ghiozdane copii de la centrele de plasament din oraș, copii din familii de plasament sau din comunitățile dezavantajate aflate în apropierea orașului Oradea.

Scopul activității noastre a fost și este de a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor din comunitățile nevoiașe care nu au posibilitatea de a-și achiziționa lucrurile necesare pentru a începe școala. Ne dorim astfel ca acești copii să aibă o șansă la educație, să fie încurajați să participe la cursuri și să știe că nu sunt singuri la început de drum.

În prezent proiectul se focalizează în mod deosebit pe nevoile educaționale ale copiilor din zonele unde activitatea fundației s-a extins cel mai mult în ultimii ani și anume: comunitățile din Tinca și Săbolciu.

Datorită creșterii nevoii de susținere a copiilor pentru a începe școala, anul acesta activitatea noastră a devenit Proiectul Ghiozdanul lui Mihai. Prin acest proiect ne dorim să avem mai mulți colaboratori și parteneri din comunitatea orădeană care să fie alături de noi pentru a ajuta peste 200 de copii din medii dezavantajate să meargă la școală.

 Copiii vor să meargă la școală, iar noi îi ajutăm să fie echipați!

 Dacă dorești să te implici în acest proiect alături de noi contactează-ne la adresa info@poartabucuriei.ro sau la telefon 0771-093-074.

 Mai multe informații despre proiect vei găsi la următorul link

https://www.fundatiapoartabucuriei.ro/doneaza/campania-ghiozdanul-lui-mihai/

Cornel Bucur