În fiecare lună, peste 40 de familii nevoiașe din comunitate sunt sprijinite cu alimente de bază dar și produse de igienă necesare pentru viața de zi cu zi. Acest lucru este posibil datorită echipei care se implică în cumpărarea de alimente, sortarea lor, împachetare și transport către beneficiarii fundației.

Iată câteva imagini grăitoare de pe teren, cu echipa care pregătește sacii de alimente spre distribuire lună de lună, în fiecare an:

Venim în sprijinul familiilor nevoiașe pentru că dorim să le aducem o rază de speranță și de nădejde pentru a întrerupe ciclul sărăciei și al neputinței. Ajutorul Fundației Poarta Bucuriei vine ca o mângâiere pentru aceste familii, dintre care multe întâmpină probleme medicale variate, altele au mulți copii care necesită sprijin educațional, iar unele familii necesită suport și îndrumare pentru găsirea și menținerea unui loc de muncă.

Dacă vrei să te implici alături de echipa Fundației Poarta Bucuriei și dorești să contribui printr-o donație lunară pentru sprijinirea unei familii contactează-ne direct la info@fundatiapoartabucuriei.ro sau redirecționează 3,5% din impozitul pe venit aferent anului 2020, mai multe detalii găsești aici:

https://www.fundatiapoartabucuriei.ro/doneaza/redirectioneaza-35-din-impozitul-pe-venit-catre-fundatia-poarta-bucuriei/

 Nici un ajutor nu este irosit, fiecare contribuție contează pentru sprijinirea familiilor nevoiașe!